De 10 nieuwe motorfietsen die in 2023 zullen slagen (2023)

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (1)

Gonzalo de Martorell

Veel van deze 2022 werd verwacht in termen van nieuws, omdat het het eerste jaar van hallen na de pandemie was - hoewel de EICMA werd gevierd, ondanks de covid in 2021, maar het was praktisch getuigenis - en het werd als vanzelfsprekend beschouwdMilaanHet zou een festival van nieuwigheden worden.

Uiteindelijk is het, als gevolg van de logistieke crisis, de halfgeleidercrisis en de crisis die inherent is aan de oorlog in Oekraïne, niet zo'n groot probleem geweest en zullen we waarschijnlijk tot 2023 moeten wachten om getuige te zijn van deze langverwachte massale komst van nieuwe functies.

Dat betekent echter niet dat degenen die dit jaar zijn aangekomen die ons verlaten niet erg interessant zijn.We hebben de 10 meest opmerkelijke samengevat;Degenen die a priori alles hebben om hits in hun segment te worden.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (2) 1

Benelli TRK 800

Vermogen: 76 CVPVP: niet beschikbaar

Toen de Chinese gigant Qianjiang besloot de historische Benelli te herstellen, kon hij zich zeker de impact voorstellen die zijn idee zou hebben.Een succesvolle esthetiek, een historische naam en een aangepaste prijs zijn de sleutel tot de opstanding van het merk Pésaro ... waar ze nog steeds worden ontworpen, hoewel nu met Aziatisch hart.
Het nieuwste van Benelli is de TRK 800, een maxitrail die opvalt door zijn eenvoud. Geen elektronica behalve de injectie, het TFT-scherm en het ABS. De rest vormt een pure en simpele avonturenmotorfiets met een 754 cc-lijn tweecilindermotor, vloeistofgekoeld, dubbele nokkenas en 4 kleppen per cilinder - al bekend van de Benelli Leoncino 800 - en een uitstekend vermogen van 76 PK. Het heeft een anti-rebound-koppeling die alles kan en ergonomie om het einde van de wereld te bereiken.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (3) 2

Ducati woestijn x

Vermogen: 110 CVPVP: 16.290 euro

Het werd gepresenteerd in deze 2022, dus technisch - het is niet langer een nieuwigheid, maar Ducati's woestijnpad veroorzaakt zo'n opschudding in de concessiehouders van het House of Burgo Panigale dat het oneerlijk zou zijn om het niet in de lijst van degenen die degenen te plaatsen die niet in de lijst van degenen die degenen zouden plaatsen die in de lijst van degenen die niet in de lijst van degenen zouden plaatsen die in de lijst van degenen die niet in de lijst van degenen kunnen plaatsen, gaan "Petar" in de naderende 2023. en het is niet voor minder;De esthetiek leidt ons rechtstreeks naar die legendarische Cagiva Elefant Dakarians uit de jaren 80 van Orioli of Arcarons.
Ducati is erin geslaagd om deze enigszins retro -letter te spelen, maar een spectaculaire set samen te stellen met een 937 cc testatta -motor met vloeistofkoeling en demodromische kleptrein die 110 pk levert.Uitgerust met 21 "en achterwiel van 18", deNieuwe woestijn xHij is ontworpen om zelfs aan de meest veeleisende offroad-eisen te voldoen. Hij beschikt over 6 rijmodi die de vermogensafgifte aanpassen en de Desert X tot een motorfiets maken die zich aan vrijwel elk scenario kan aanpassen.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (4) 3

Honda CB 750 Hornet

Vermogen: 92 CVPVP: 7.650 euro

De tweede grote nieuwigheid ondertekend door Honda heeft ook een legendarische naam:Horzel.In dit geval loopt de gepassioneerde van de mythische sporten naakt van het huis echter wat meer opschudding, omdat Honda heeft gebroken met veel karakteristieke kenmerken van het model.De belangrijkste, ongetwijfeld, dat de nieuwe Hornet dezelfde bicylindrische motor uitrust in de parallel van de transalp tegen de online tetrachindric die het teken waren van identiteit van de vorige.Hij heeft ook gewonnen in veelzijdigheid en komt hij dichter bij de CB -familie, maar zonder dat "pittige" te verliezen dat van een Hornet wordt verwacht.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (5) 4

Honda XL 750 Transalp

Power: 92 CVPVP: niet beschikbaar

Zonder twijfel is een van de meest verwachte motorfietsen wat we de "stille zus" van de kunnen noemenAfrika tweeling. De Honda Transalp was vanwege zijn veelzijdigheid en comfort altijd een referentiemodel in het testsegment geweest, hoewel de nieuwste versie zijn fans enigszins twijfelde. Het Japanse merk wilde deze keer niet falen en de Transalp is technologischer, onderling verbonden en krachtiger geworden dan ooit dankzij een zeer moderne 755 cc paralleltwin die 92 PK en een koppel van 75 Nm levert.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (6) 5

QJ SRK 400

Vermogen: 41 CVPVP: 5.699 euro

QJ is onlangs door Grupo Bordoy in Spanje geland en is een van de merken van de gigant Qianjiang -behorend tot de Geely Group- die, hoewel het met Benelli een meer merkgerichte klant zoekt, met QJ degenen zoekt die waarde hechten aan de prijs-kwaliteitverhouding meer. In die zin is het eerste model dat officieel in Spanje wordt gepresenteerd een naaktmodel voor alle toepassingen en alle doelgroepen, voorbestemd om een ​​uitstekende eerste grote motorfiets te worden. De hoekige SRK is uitgerust met een 400 cc tweecilinder lijnmotor die een vermogen van 41 pk kan ontwikkelen en is een van die onverwoestbare, no-nonsense motorfietsen die voor alles inzetbaar zijn en waarvan het zeer lichte gewicht van maar 186 kilo hem maakt ideaal voor de stad en bochtige wegen.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (7) 6

Royal Enfield Hunter

Power: 20 CVPVP: 4.389 euro

Royal Enfield was een paar decennia bijna een buitenbeentje in onze markt... totdat de vintage-esthetiek en de betrouwbaarheid van de nieuwe motorfietsen hem modieus maakten en vandaag de dag niet langer de aandacht trekt om 'royals' op straat te zien. Ook heeft het merk kunnen inspelen met motorfietsen die geen greintje afwijken van wat er van hen verwacht wordt: retro uitstraling, zeer redelijke prijs en beproefde mechaniek. De Hunter is een van die machines; een motorfiets die 100% is ontworpen om door de stad te circuleren en zich licht en wendbaar door het stadsverkeer te bewegen. De stoel is erg laag; slechts 790 mm van de grond en weegt slechts 181 kilo. Ze is gemakkelijk, ze is aardig, ze is mooi en ze heeft charisma.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (8) 7

Suzuki GSX 8s

Power: 83 CVPVP: niet beschikbaar

Het merk van Iwata was erg stil in termen van presentaties en Chita Callando heeft uit haar mouw gehaald en bijna verrast twee nieuwe zeer interessante modellen.De eerste is een schokkendeStraatvechterGebaseerd op het GSX -concept, maar met 776 cc bicylindrische motor, 4 kleppen per cilinder en 83 pk vermogen, ontworpen om hun best te geven in lage en middelenregimes.Het heeft Antirrebote Clutch -serie, bidirectionele QuickShifter en een assistent om te voorkomen dat de motor staart wanneer deze op een zeer lage snelheid circuleert of manoeuvres uitvoert.De bestuurder heeft drie vermogensafgiftemodi en drie niveaus van tractiecontrole -interventie.De instrumentatie bestaat uit een 5 -inch TFT digitaal scherm dat volledige informatie verzamelt.Suzuki heeft zijn prijs nog niet aangekondigd, maar heeft beloofd dat het erg strak zal zijn om het de erfgename van de herinnerde SV te maken.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (9) 8

Suzuki V-Strom 1050 DE

Power: 106 CVPVP: niet beschikbaar

Het is duidelijk dat avontuurlijke Maxitrail weer een trend is omdat de tweede nieuwigheid van Suzuki een hele versie is van zijn meest veelzijdige Trail V-Strom.In die zin zal dat van de meest veeleisende van de saga zijn, omdat het een voorwiel van 21 inch volledig berg aanneemt, net als de banden ook 100% off-road.De banden gaan van radio's en de KYB -ophangingen verhogen hun route 100 mm.die ook een impact heeft op een hogere hoogte tot de hoogste grond (190 mm) en een bovenste zithoogte (880 mm).De motor is een 1037 cc en 106 pk snijavonturier die opgeeft, vooral in middelste regimes, de meest voorkomende in het gebruik van sportpaden.De elektronische catalogus heeft 3 motormodi, cruisecontrol, bewegingsremsysteemsysteem (met gecombineerd remmen en curve -buikspieren) waaraan een remcontrole wordt toegevoegd, uitstekende hulp op helling en een trekregeling met een ernstige modus die specifiek zijn voor track.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (10) 9

Vespa GTS HPE 125/300

Vermogen: 14 CV/24 CVPVP: 4.389 euro

Voor een van de versies van Vespa die piaggio laat zien, moet het altijd op elke lijst met interessante nieuwigheden worden geplaatst, omdat de mythische Italiaanse scooter zo'n sibrisher van onvoorwaardelijk heeft dat een vergissing zou zijn om dit niet te doen.In Milaan presenteerde het huis van Pontedera de "Vespone" GT's, het grootste lichaam.Beschikbaar in 125 en in300 cc, zonder twijfel worden we geconfronteerd met de meest technologische Vespa in de geschiedenis;Met tractiecontrole, multichannel ABS, smartphone -connectiviteit, USB -verbinding, LED -lichten ...
Het Piaggio Group Style Center staat voor de uitdaging om de esthetiek te ontwikkelen van een model dat vanwege zijn ontwerp de geschiedenis in is gegaan. Het resultaat handhaaft een succesvol evenwicht tussen traditie en moderniteit. De HPE-motor is de nieuwste evolutie van de 300 cc viertakt-eencilindermotor met vier kleppen, vloeistofkoeling en directe injectie. Hij levert bijna 24 PK bij een zo laag verbruik dat je met één liter 30 kilometer kunt afleggen.

Las 10 nuevas motos que triunfarán en 2023 (11) 10

Yamaha MT-10 SP

Power: 166 CVPVP: 20.499 euro

Het huis van de toets herstelt gedeeltelijk de traditie van de productie van grote "spierfiets" met deze explosieve versie van de MT die zich bovenaan het bereik bevindt.De prijs en de voordelen zijn al gesuggereerd dat het duidelijk geen machine is voor alle soorten gebruikers.En is niet voor minder;De cyclus van de SP is een van de meest geavanceerde ter wereld door een revolutionaire Öhlins elektronische controle -opschorting in beide treinen uit te rusten die direct van de concurrentie rechtstreeks zijn geërfd.Hiermee kunt u drie dempingsmodi kiezen - sport, normaal en touren - en drie aanpasbare configuraties.Ook de snelle verandering erft Carrerist -technologie, evenals de 4 -cilinder in lijn van 998 cc die maar liefst 166 pk levert.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 08/11/2023

Views: 5921

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.